Praktijkvoorbeelden

Op de hoofdpagina treft u een overzicht van alle praktijkvoorbeelden die in de nieuwsbrief en op deze site hebben gestaan. Na doorklikken op een specifieke case, verschijnt de complete omschrijving.

Heeft u zelf een interessante case? Neem contact op met de redactie!


Van Future Learning | 11-10-2023 | Article Rating | (0) reacties

Thales Offline e-learning afgeschermde locaties

Thales Offline e-learning afgeschermde locaties

Uitdagingen Thales Nederland

Thales Nederland had een dringende behoefte aan een leeromgeving die gebruikers, zowel lokaal als op afgelegen locaties, in staat stelt om veilig cursussen te volgen, zelfs wanneer internettoegang onbetrouwbaar of onveilig is, zoals in afgeschermde (buitenlandse) locaties.

Geoptimaliseerde ILIAS leeromgeving en Veilige Offline Training

Dankzij de samenwerking met Future Learning heeft Thales nu een geconfigureerde ILIAS-omgeving die volledig voldoet aan hun specifieke wensen. Beheerders zijn getraind om het platform effectief te beheren, terwijl de aangepaste plugin, nu bekend als NOMAD-plugin, offline leerpaden mogelijk maakt in overeenstemming met de hoogste beveiligingsnormen. De complexiteit van de plugin heeft ons ertoe gebracht om stapsgewijs uitbreidingen te ontwikkelen in één specifieke ILIAS-versie. Het complete verhaal kan je in ons Portfolio nalezen.
Extra informatie over de Offline Leren mogelijkheden zijn te lezen via twee nieuwsartikelen:

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, kan je je altijd aanmelden voor een Expertsessie.
De Future Learning Expertsessie is géén offertegesprek. Normaal gesproken komen professionals van dit kaliber pas in beeld als je opdracht hebt gegeven en een financiële verplichting bent aangegaan. Wij zijn, net zoals jouw organisatie, namelijk niet te vergelijken en dat kunnen we maar op één manier bewijzen… door je dat te laten ervaren.

Graag tot ziens:
Future Learning BV
M: info@futurelearning.nl
T: +316-510 504 93


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen cases

Columns

09-10

Retentie en AI

Let’s Learn!
16-12

e-Learning na de pandemie

de Redactie

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.