Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van UP learning | 23-01-2023

Creatieve Learning Consultant

Lees verder
Van UP learning | 23-01-2023

Learning Consultant / Projectleider

Lees verder
Van Bespeak | 31-08-2022

Kom jij als onderwijskundig ontwerper ons team van de Rijksoverheid versterken?

Ben jij een ervaren onderwijskundig ontwerper die voor langere tijd wil meewerken aan projecten voor de Belastingdienst en/of Rijkswaterstaat? Ben je een kei in het geven van advies op het gebied van leren en het ontwikkelen ervan? Vind je het daarnaast leuk om samen met andere Bespeakers een succesvolle bijdrage te leveren aan het team onderwijskundige ontwerpers voor de Belastingdienst en Rijkswaterstaat?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees verder
Van Bespeak | 24-08-2022

Teammanager Ontwikkeling Leermiddelen

Een nieuwe functie binnen Bespeak voor de vakspecialist die inhoud en aansturing wil combineren!

Wil jij met jouw kennis en ervaring bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve opleidingsproducten? Ben je een kei in je vak en wil je de inhoud niet loslaten? Vind je het leuk om mensen te begeleiden, te coachen, aan te sturen en te laten groeien? Ben je niet bang om ook eens een stevig gesprek te voeren? En ben je daarnaast ook nog klantgericht en in staat om samen met je collega’s projecten op te leveren binnen de afgesproken kaders en kwaliteitsnormen? Dan ben jij dé Bespeaker die wij zoeken voor deze nieuwe functie! Lees verder
Van Bespeak | 19-07-2022

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Bespeak is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die graag de eerste stappen wil zetten in de wereld van leermiddelen en examens. 

Tijdens je masterstage werk je aan je eigen opdracht binnen een van onze onderwijskundige projecten. Daarnaast geven we je graag een kijkje in de keuken bij onze andere projecten.

Spreekt dit je aan? Stuur dan een mail met een korte motivatie en je cv naar info@bespeak.nl met ‘Masterstage Onderwijskunde’ als onderwerp.  Lees verder
Van inBrain | 03-06-2022

Full-Stack Developer - inBrain

Lees verder
Van inBrain | 03-06-2022

E-Learning Consultant - inBrain

Lees verder

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.