TinQwise

Klantvraag: volledig upgraden online leren Hunkemöller  

Oplossing: internationaal leerplatform voor world class service 

">

Praktijkvoorbeelden

Op de hoofdpagina treft u een overzicht van alle praktijkvoorbeelden die in de nieuwsbrief en op deze site hebben gestaan. Na doorklikken op een specifieke case, verschijnt de complete omschrijving.

Heeft u zelf een interessante case? Neem contact op met de redactie!


Van TinQwise | 13-11-2015 | Article Rating | (0) reacties

Online academy

Online academy

Opdrachtgever: Hunkemöller

OpdrachtnemerTinQwise

Klantvraag: volledig upgraden online leren Hunkemöller 

Oplossing: internationaal leerplatform voor world class service 


Klantvraag

In onze eerste gesprekken met Hunkemöller lag de focus met name op een eerste ‘quick win’, namelijk een online training rondom de bestaande World Class Service video. Hunkemöller wilde echter ook online leren binnen de organisatie op een hoger niveau brengen. In meerdere gezamenlijke ontwerpsessies is het idee voor de Hunkemöller Academy conceptueel uitgewerkt en zo heeft Hunkemöller uiteindelijk besloten om het online leren binnen Hunkemöller volledig te upgraden, met een nieuw leerplatform én twee nieuwe modules. Een prachtige basis voor de toekomst waar we met veel plezier aan meewerken.

 

 

Onze oplossing

 

 

 

 

Sexy Comes in All Shapes, is één van de modules die draaien op de online Hunkemöller Academy. Het leidt alle medewerksters op tot echte ‘bra-experts’, want voor alle verschillende vrouwelijke vormen heeft Hunkemöller perfect passend ondergoed. In de tweede module - ‘World Class Service’ - krijgen alle medewerkers de uitstraling en serviceskills van Hunkemöller bijgespijkerd. Het online platform is zo ingericht dat alle medewerkers kennis en vaardigheden met elkaar kunnen delen. Want iedereen heeft natuurlijk zijn eigen unieke skills. Na het succesvol doorlopen van de verschillende modules krijgt iedereen een officieel certificaat. Heel veel dames van Hunkemöller en ook CEO Philip Mountfourd zijn inmiddels met vlag en wimpel geslaagd!

Online academy als leervorm
Een online academy is een ideale manier om management en medewerkers 24/7 een leeromgeving te garanderen die hen informatie en inspiratie biedt. In een online academy blijven alle online opleidingen up to date en overzichtelijk. Zo wordt leren een continue proces in elke organisatie. Bekijk onze leervormen.
www.hunkemoller.nl 035 538 56 56
tinqwise@tinqwise.nlHoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

Meest gelezen cases

Columns

15-04

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Wilfred Rubens (redactie)
13-03

Is 360 VR de heilige graal ?

Let’s Learn!
05-03

VU Canvas Café: gaat het werken?

Harm Weistra (hoofdredacteur)

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.