Praktijkvoorbeelden

Op de hoofdpagina treft u een overzicht van alle praktijkvoorbeelden die in de nieuwsbrief en op deze site hebben gestaan. Na doorklikken op een specifieke case, verschijnt de complete omschrijving.

Heeft u zelf een interessante case? Neem contact op met de redactie!


Van Coursepath | 07-03-2016 | Article Rating | (0) reacties

Flexibel trainen met Blended Learning

Flexibel trainen met Blended Learning Opdrachtgever: Sioo
Opdrachtnemer: Coursepath
Klantvraag: Verrijken en langdurig ondersteunen van leertrajecten in veranderingsprocessen
Oplossing: Flexibel online training platform met sociale interactie

Klantvraag:
Met op maat gemaakte trajecten ondersteunt Sioo mensen en organisaties in veranderings- en organisatieprocessen. De belangrijkste uitdaging voor zowel organisaties als professionals is: wendbaarheid, die is bepalend voor het succes. Maar hoe kan het traject zelf dan ook wendbaar zijn en aansluiten bij de doorgaande wensen van deelnemers en organisaties? Sioo zocht naar een geschikt online platform om dat te realiseren, een e-learning tool die gericht is op samenwerking en kenniswerving en ontwikkeling structureel kan ondersteunen.

De oplossingDeelnemers kunnen ongeacht tijd, plaats of apparaat optimaal samenwerken aan persoonlijke, team en organisatiedoelen. Door de ongecompliceerde en intuïtieve  Coursepath omgeving zijn er geen technische belemmeringen in de interactie. Het resultaat is een inspirerend, snel en effectief leertraject met een brede kennis- en informatie uitwisseling. Deelnemer zijn nooit aan hun lot overgelaten en blijven gemotiveerd door de intensieve betrokkenheid op elkaar en de begeleiding van de docent via vragen, feedback en discussies.

 

 

Coursepath is uitermate geschikt voor begeleiders die nauwelijks ervaring hebben met de opzet van e-learning en interactie. De intuïtieve indeling, moderne interface en gevarieerde content (afbeeldingen, video, quizzen) zorgen voor een prettige ervaring, zeker ook voor de deelnemers die druk in de weer zijn met veranderprocessen.

 

 


T +31 20 305 76 60
E info@coursepath.comHoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen cases

Columns

18-03

Betekent Corona doorbraak online leren?

Harm Weistra (hoofdredacteur)
01-02

Hypes gaan, trends blijven bestaan

Wilfred Rubens (redactie)

Vacatures

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.