Praktijkvoorbeelden

Op de hoofdpagina treft u een overzicht van alle praktijkvoorbeelden die in de nieuwsbrief en op deze site hebben gestaan. Na doorklikken op een specifieke case, verschijnt de complete omschrijving.

Heeft u zelf een interessante case? Neem contact op met de redactie!


Van Coursepath | 07-03-2016 | Article Rating | (0) reacties

Flexibel trainen met Blended Learning

Flexibel trainen met Blended Learning Opdrachtgever: Sioo
Opdrachtnemer: Coursepath
Klantvraag: Verrijken en langdurig ondersteunen van leertrajecten in veranderingsprocessen
Oplossing: Flexibel online training platform met sociale interactie

Klantvraag:
Met op maat gemaakte trajecten ondersteunt Sioo mensen en organisaties in veranderings- en organisatieprocessen. De belangrijkste uitdaging voor zowel organisaties als professionals is: wendbaarheid, die is bepalend voor het succes. Maar hoe kan het traject zelf dan ook wendbaar zijn en aansluiten bij de doorgaande wensen van deelnemers en organisaties? Sioo zocht naar een geschikt online platform om dat te realiseren, een e-learning tool die gericht is op samenwerking en kenniswerving en ontwikkeling structureel kan ondersteunen.

De oplossingDeelnemers kunnen ongeacht tijd, plaats of apparaat optimaal samenwerken aan persoonlijke, team en organisatiedoelen. Door de ongecompliceerde en intuïtieve  Coursepath omgeving zijn er geen technische belemmeringen in de interactie. Het resultaat is een inspirerend, snel en effectief leertraject met een brede kennis- en informatie uitwisseling. Deelnemer zijn nooit aan hun lot overgelaten en blijven gemotiveerd door de intensieve betrokkenheid op elkaar en de begeleiding van de docent via vragen, feedback en discussies.

 

 

Coursepath is uitermate geschikt voor begeleiders die nauwelijks ervaring hebben met de opzet van e-learning en interactie. De intuïtieve indeling, moderne interface en gevarieerde content (afbeeldingen, video, quizzen) zorgen voor een prettige ervaring, zeker ook voor de deelnemers die druk in de weer zijn met veranderprocessen.

 

 


T +31 20 305 76 60
E info@coursepath.comHoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

Meest gelezen cases

Columns

15-04

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Wilfred Rubens (redactie)
13-03

Is 360 VR de heilige graal ?

Let’s Learn!
05-03

VU Canvas Café: gaat het werken?

Harm Weistra (hoofdredacteur)

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.