Praktijkvoorbeelden

Op de hoofdpagina treft u een overzicht van alle praktijkvoorbeelden die in de nieuwsbrief en op deze site hebben gestaan. Na doorklikken op een specifieke case, verschijnt de complete omschrijving.

Heeft u zelf een interessante case? Neem contact op met de redactie!


Van TinQwise | 20-08-2015 | Article Rating | (0) reacties

Examentrainer Instituut voor Veiligheid en Milieu

Examentrainer Instituut voor Veiligheid en Milieu

Opdrachtgever: Instituut voor Veiligheid en Milieu

Opdrachtnemer: TinQwise B.V.

Klantvraag: Een interessante, effectieve training voor examens

Oplossing: Online Academy

 

Klamme handjes en nerveus getik met je voet? Misschien is het al even geleden maar het zijn bekende ingrediënten van examenstress! Want leren kan best leuk zijn, vaak is het examen een onvermijdelijke hobbel die genomen moet worden voordat je het felbegeerde papiertje in ontvangst mag nemen. Vaak mag je niet eens je werk uitvoeren zonder dit A-4’tje, dus een goede voorbereiding is absoluut noodzakelijk!

 

 

Het instituut voor Veiligheid en Milieu (IVM) geeft trainingen die letterlijk van levensbelang zijn. Maar met uitbreidende kennis en voorschriften wordt de materie ook steeds ingewikkelder. Daarnaast zijn de doelgroepen vaak echte ‘handen-uit-de-mouw-stekers’ en geen mensen die uren in boeken willen turen. En toch moet iedereen het examenpapiertje in zijn zak hebben, om ongelukken te voorkomen.

 

 

 

Om het leren flexibeler te maken, vroeg IVM aan TinQwise om een training te maken die deelnemers perfect voorbereidt op het examen. Effectiviteit en flexibiliteit staan voorop in deze training die deelnemers helemaal klaarstoomt voor het examen. Zo zijn er twaalf onderdelen en kun je zelf kiezen welke onderdelen je oefent en welke punten je nog een keer opnieuw wil doen. Voor de toelichting kun je kiezen tussen korte en lange uitleg en er is een begrippenbibliotheek waar elk begrip in teruggezocht kan worden. Bovendien werkt alles op laptop, tablet of telefoon. Zo zijn deelnemers vrij om te oefenen waar en wanneer ze maar willen en wordt leren makkelijk en leuk!

 

Online Academy

 

Met deze oplossing koos TinQwise voor een Online Academy. Een online academy is een ideale manier om management en medewerkers 24/7 een leeromgeving te garanderen die hen informatie en inspiratie biedt. In een online academy blijven alle online opleidingen up to date en overzichtelijk. Zo wordt leren een ongoing proces in elke organisatie.

 

Bekijk op de site van TinQwise andere voorbeelden en leervormen.www.werkveilig.nl 035 538 56 56 tinqwise@tinqwise.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen cases

Columns

18-03

Betekent Corona doorbraak online leren?

Harm Weistra (hoofdredacteur)
01-02

Hypes gaan, trends blijven bestaan

Wilfred Rubens (redactie)

Vacatures

11-10

Inside Sales

UP learning
22-09

Accountmanager

UP learning

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.