Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 24-09-2023 | Article Rating | (0) reacties

€36 miljoen funding voor Amsterdamse EdTech start-up Lepaya

€36 miljoen funding voor Amsterdamse EdTech start-up Lepaya

Lepaya – actief op de markt voor bedrijfsopleidingen – biedt een schaalbare trainingsoplossing voor werknemers en richt zich op het behoud van talent en het verhogen van productiviteit door middel van een mix van online, offline en virtual reality trainingen via een alles-in-één platform. Lepaya is in 2018 opgericht door René Janssen en Peter Kuperus vanuit het perspectief dat de juiste training, op het juiste moment, gericht op de juiste vaardigheden, organisaties productief maakt en algehele bedrijfsgroei mogelijk maakt.

Na drie overnames en een verdrievoudiging van de inkomsten sinds de financieringsronde van 2021, versterkt de Nederlandse startup Lepaya nu haar positie als een van de grootste zakelijke edtech-aanbieders in EMEA door €36 miljoen op te halen, een van de grootste rondes die in 2023 in deze sector is opgehaald. De investeringsronde werd geleid door Endeit en vergezeld door Educapital, Mars Growth Capital en Liquidity Capital, naast de bestaande investeerders Target Global en Mediahuis Ventures.

Bron: EU-Startups.com

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.