Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 02-04-2024 | Article Rating | (0) reacties

Via onboarding naar de leerstand - Infographic

Via onboarding naar de leerstand - Infographic

Bij een op de vijf arbeidsverhoudingen gaat het vaak al mis tijdens de proeftijd: de medewerker haakt tijdens de inwerkperiode mentaal af of stopt zelfs met zijn nieuwe baan. De eerste weken bij een organisatie zijn dan ook van cruciaal belang om medewerkers een vliegende start binnen je organisatie te garanderen. In deze eerste periode van kennismaken wordt bovendien het zaadje gelegd om de loyaliteit van de nieuwe medewerker op de lange termijn te bevorderen. Een goede onboardingsstrategie is dus belangrijk, want een goede onboarding zet je medewerkers in de leerstand. Maar hoe help je als manager, collega of coach de medewerker goed door deze cruciale eerste fase heen? Let's Learn! laat het je zien in deze infographic.

 

Leer meer! Deze infographic is te vinden in de kennisbank van Let's Learn! Neem ook eens een kijkje! Regelmatig worden hier nieuwe achtergrondartikelen, interessante interviews en mooie infographics geplaatst rondom Microlearning, e-learning en het thema Leren in het algemeen. Een absolute aanrader!


Let's Learn is specialist op het gebied van gespreid leren en het maken en inzetten van microlearnings. Microlearnings zijn korte complete leeractiviteiten die direct te vinden zijn als je ze nodig hebt. Kleine brokjes kennis die vaak in de vorm van video en verspreid over de tijd worden aangeboden, maar er zijn ook vele andere vormen mogelijk. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, passen heel goed binnen e-learnings en maken dat je snel dingen vindt op het moment dat je de kennis nodig hebt. Microlearning wordt ingezet als performance support of bij 70:20:10.
Leer op onze site hoe het werkt want: microlearning is leuk en start hier


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.