Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 23-04-2024 | Article Rating | (0) reacties

Bezoek Learning Technologies 2024 London

Bezoek Learning Technologies 2024 London

Let's Learn! was in London: onze ervaringen & ontdekkingen tijdens #LT24 Londen 

Daar gingen we dan: een deel van ons team (Olga, Martin en Helma) maakte de oversteek naar Learning Technologies 2024 (#LT24) in het beurscomplex London Excel. Om inspiratie op te doen over leren én kennis te maken met de nieuwste en innovatieve software om mooie microlearnings te kunnen maken. Als je gaat, dan weet je dat je goed moet zoeken om tussen alle gepresenteerde platforms juist die ene, unieke software te vinden die het verschil kan maken. Tegelijkertijd bieden alle ‘gangbare’ platforms je ook altijd weer inspiratie over de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen. 

Meer weten van ons bezoek aan #LT24 en de ontdekkingen die we daar deden? Lees dan op de site het volledige verslag. 

 

Leer meer! Deze infographic is te vinden in de kennisbank van Let's Learn! Neem ook eens een kijkje! Regelmatig worden hier nieuwe achtergrondartikelen, interessante interviews en mooie infographics geplaatst rondom Microlearning, e-learning en het thema Leren in het algemeen. Een absolute aanrader!


Let's Learn is specialist op het gebied van gespreid leren en het maken en inzetten van microlearnings. Microlearnings zijn korte complete leeractiviteiten die direct te vinden zijn als je ze nodig hebt. Kleine brokjes kennis die vaak in de vorm van video en verspreid over de tijd worden aangeboden, maar er zijn ook vele andere vormen mogelijk. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, passen heel goed binnen e-learnings en maken dat je snel dingen vindt op het moment dat je de kennis nodig hebt. Microlearning wordt ingezet als performance support of bij 70:20:10.
Leer op onze site hoe het werkt want: microlearning is leuk en start hier


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.