Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


30-8-2024 - 29-11-2024 | Article Rating | (0) reacties

E-learning Ontwikkelaar Opleiding

Lokatie: Den Haag
Registreren: https://www.elearningtraining.nl/e-learning-zelf-maken/opleiding-e-learning-ontwikkelaar/
Contact: Denise

In de Opleiding tot E-learning Ontwikkelaar leer je mooie, leuke en effectieve e-learnings maken. Van projectmanagement tot didactiek en bouwen in Articulate Storyline, alles komt aan bod. Onze trainers, met meer dan 6 jaar ervaring in e-learning ontwikkeling, staan klaar om je te helpen.

Voor wie is de opleiding e-learning ontwikkelaar?

Ben je verantwoordelijk voor e-learning in je organisatie maar mis je de juiste ondersteuning & begeleiding om deze rol succesvol te vervullen? Wil je een carrière starten als e-learning ontwikkelaar maar heb je hier nog geen opleiding in gevolgd? Heb je al een basis in e-learning, maar wil je je expertise opbouwen in Storyline en alles leren over didactiek en projectmanagement? Dan is de opleiding tot E-learning Ontwikkelaar voor jou de perfecte match!

Tijdens de opleiding gaan we hands-on aan de slag met jouw e-learning module. We gebruiken hiervoor Articulate Storyline, een programma dat veel wordt gebruikt door professionals in e-learning.

Wat ga je doen?

In 5 trainingsdagen en 2 online webinars krijg je persoonlijke begeleiding van onze ervaren trainers en ontvang je direct feedback op jouw project. In de eerste trainingsdag leer je alles over Online Didactiek. De tweede trainingsdag leer jij de kunst van het storyboarden. Op de Template Magic dag maak jij een template in jouw huisstijl op basis van ons Storyline Template. De vierde dag bouwen we samen direct je cursus op in Storyline. Op de vijfde dag leer jij de Finishing Touch. Voeg animaties, sliders en motion paths toe om de puntjes op de i te zetten in jouw e-learning project. 

Waarom E-learning Training?

  • 15+ jaar ervaring: Jij leert direct van trainers die zelf iedere dag leeroplossingen ontwikkelen. Leer de stappen voor een succesvol leertraject.
  • Praktisch: Je gaat aan de slag met jouw project. Niet alleen luisteren of theorie bespreken, maar écht leren in de praktijk.
  • Persoonlijk: Jij krijgt persoonlijke aandacht van de trainer. Jouw vragen worden beantwoord en we denken met je mee in jouw praktijkvoorbeeld.


Praktische informatie

Doelgroep: Iedereen die e-learning wil ontwikkelen.

Groepsomvang: Min. 5 en max. 10 deelnemers, waardoor er veel tijd is voor individuele begeleiding.

Locatie: Den Haag.

Duur: Doorlooptijd 3 maanden.

Studiebelasting: 36.5 lesuren en 24.5 uur zelfstudie

Studiemateriaal: Handleiding en werkboek inbegrepen; zorg zelf voor een laptop en een licentie of gratis trial van Articulate Storyline.

Vereiste voorkennis: Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist.

Tarief: 3999 ex btw.

Inclusief: Koffie, thee en lunch en al onze materialen om jouw e-learning project goed te laten starten.

Diploma: Na het afronden van de opleiding ontvang je je E-learning Ontwikkelaar Diploma (inclusief NRTO keurmerk).


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: