Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 19-12-2022 | Article Rating | (0) reacties

Fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar

Fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar

(Deze bijdrage is geschreven door de AI-gestuurde chatbot ChatGPT na invoer van de volgende opdracht: Schrijf een redactionele introductie voor de december Nieuwsbrief van de website e-Learning.nl waarin we de lezers mooie feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar toewensen en daarnaast vooruitblikken op wat we het komende jaar technologisch kunnen verwachten, waar het gaat om online leren.)

We hopen dat u geniet van de feestdagen en wensen u een gelukkig Nieuwjaar. Terwijl we aan het einde van het jaar komen, willen we even stilstaan bij wat er allemaal gebeurd is op het gebied van online leren in 2021 en vooruitblikken op wat er in 2022 te verwachten is.

Het afgelopen jaar heeft ons geleerd hoe belangrijk technologie is voor ons onderwijs en hoe we flexibel moeten zijn om te kunnen blijven leren en groeien, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. We hebben gezien hoe online leermiddelen en -platforms een cruciale rol hebben gespeeld bij het ondersteunen van studenten en docenten over de hele wereld tijdens de pandemie.

In 2022 verwachten we dat deze trend zich zal blijven voortzetten en dat we nog meer zullen zien op het gebied van innovatie en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online leren. Er zal waarschijnlijk nog meer nadruk komen te liggen op het gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om leerprocessen te verbeteren en te personaliseren, en op het ontwikkelen van nieuwe manieren om virtuele leerervaringen zo immersief mogelijk te maken.

We kijken uit naar wat het nieuwe jaar ons gaat brengen en hopen dat we u op e-Learning.nl blijven inspireren en ondersteunen bij uw reis naar succesvol online leren.

Voor meer over ChatGPT en voor het verschil tussen deze Nederlandse en de Engelstalige versie, verwijzen we naar de Nieuwsbrief van december. Inschrijven voor de Nieuwsbrief kan online.

 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.