Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-03-2017 | Article Rating | (0) reacties

Gratis college gamification

Gratis college gamification

De IT Academy Noord-Nederland verzorgt op 21 maart een gratis college over gamification. Het college duurt van 15.00 - 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur), met aansluitend een netwerkborrel. Bij het plaatsen van dit bericht zijn er nog 5 plekken vrij.

De interactieve workshop wordt verzorgd door Eelco Braad. Hij is senior researcher bij het lectoraat User Centered Design van de Hanzehogeschool. Het college gaat in op het toepassen van game-mechanismen en game-designtechnieken om mensen te motiveren bij het bereiken van hun doelen.

De interactieve workshop kent drie onderdelen: experience, explore en create. De deelnemers gaan eerst zelf gamification ervaren. Daarna volgt meer informatie over wat gamification precies is en op welke manier het succesvol kan worden ingezet. Tot slot laat Braad de deelnemers zelf een gamification-omgeving ontwerpen aan de hand van de behandelde drie stappen.

Inschrijven kan via de website van de IT Academy Noord-Nederland. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van aNewSpring 13-06-2017

Op zoek naar de e-kroket voor betere online leerprestaties

E-learning of online leren wint al jaren gestaag aan populariteit. Dit ten koste van de meer traditionele klassikale training. Naast de vele voordelen brengt deze beweging ook nadelen met zich mee. Het belangrijkste nadeel is dat een van de meest populaire snacks aan terrein verliest. De oer-Hollandse kroket vormt al jaren één van de meest cruciale onderdelen van een geslaagde opleiding of training. Is een er digitale variant te vinden van de kroket die hetzelfde positieve effect kan hebben maar dan binnen e-learning programma’s?