Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-03-2017 | Article Rating | (0) reacties

Gratis college gamification

Gratis college gamification

De IT Academy Noord-Nederland verzorgt op 21 maart een gratis college over gamification. Het college duurt van 15.00 - 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur), met aansluitend een netwerkborrel. Bij het plaatsen van dit bericht zijn er nog 5 plekken vrij.

De interactieve workshop wordt verzorgd door Eelco Braad. Hij is senior researcher bij het lectoraat User Centered Design van de Hanzehogeschool. Het college gaat in op het toepassen van game-mechanismen en game-designtechnieken om mensen te motiveren bij het bereiken van hun doelen.

De interactieve workshop kent drie onderdelen: experience, explore en create. De deelnemers gaan eerst zelf gamification ervaren. Daarna volgt meer informatie over wat gamification precies is en op welke manier het succesvol kan worden ingezet. Tot slot laat Braad de deelnemers zelf een gamification-omgeving ontwerpen aan de hand van de behandelde drie stappen.

Inschrijven kan via de website van de IT Academy Noord-Nederland. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.