Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


TinQwise





Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:




Contactgegevens:
TinQwise
Olympia 3 E
1213 NS
Hilversum
Nederland
☎ 035-5385656
@ info@tinqwise.nl
💻 http://www.tinqwise.nl




Bij TinQwise werken we aan leeroplossingen en e-learnings die bij voorkeur zowel hoofden (IQ) als harten (EQ) raken en organisaties helpen doelen en dromen te verwezenlijken.
 

We re-invent learning

Bij TinQwise werken ervaren onderwijskundigen, gelauwerde creatieven en innovatieve programmeurs elke dag nauw samen aan - online-leeroplossingen die bij voorkeur zowel hoofden (IQ) als harten (EQ) raken. Vandaar ook die Q in TinQwise. Wij zijn een van de oudste onderwijskundige bureaus van Nederland met vestigingen in Hilversum en Antwerpen. Onze leeroplossingen helpen organisaties doelen en dromen te verwezenlijken. Wij geloven heilig in mensen en in leren of beter gezegd: in samen steeds slimmer én socialer leren. Want wie samen kan leren, kan samen alles bereiken. 

 

Van online training tot immersive learning

TinQwise ontwikkelt en produceert (online) leeroplossingen. Dat is de kern van ons werk. Met deze leervormen, bijvoorbeeld social learning, serious gaming en online academy’s, kunnen we inspelen op alle actuele thema’s en trends. Zoals onboarding, compliance, en veiligheid. Of het nu om een applicatietraining gaat of om sales improvement, TinQwise heeft altijd een verrassende en effectieve kijk op leren. Online, door middel van e-learning, offline of een combinatie.

 

Denken vanuit de ontvanger

Wij staan naast onze doelgroep en verdiepen ons volledig in wat er bij hen speelt. Lees hier het artikel over Design Thinking van creatief directeur Joost Uitdewilligen over hoe je vanuit de doelgroep denkt en daarmee vanzelf de opdrachtgever overtuigt. Samen met Contextmapp ontwikkelden we bovendien de doepgroep-app die ons in staat stelt de doelgroep zo compleet mogelijk te monitoren en op brede schaal feedback te ontvangen. Zo zorgen we ervoor dat dat online leren een positieve ervaring is. Zodat iedereen nog meer en vaker wil leren.

 

Actuele thema's & Kennis delen
TinQwise ontwikkelt opleidingen voor professionals. Daarom zijn we voortdurend in gesprek met onze klanten over relevante thema’s. TinQwise publiceert regelmatig E-dossiers over e-learning, onze leeroplossingen en actuele onderwerpen. Lees meer op http://edossier.tinqwise.nl/.

Samenwerking met Erasmus Universiteit
Daarnaast onderzoeken we samen met Fred Paas, hoogleraar onderwijspsychologie (en onlangs nummer 1 van de wereld geworden!) aan de Erasmus Universiteit, bepaalde leervraagstukken. Onze bevindingen nemen we mee in onze leeroplossingen.

Meer informatie over TinQwise, onze visie, producten en klanten vind je op onze website: www.tinqwise.nl.

 

 

 
 

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente achtergrondartikelen

Geen artikelen gevonden.

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!