Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 13-07-2016 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar van de maand juli - Verspilling van talent

Gratis webinar van de maand juli - Verspilling van talent

Schrijf je hier in 

De grootste verspilling in organisaties en bedrijven is de verspilling van talent. Volgens onderzoek van Liz Wiseman gebruiken we gemiddeld maar 50% van de talenten van onze medewerkers. In dit webinar gaat Pieter Rop in op dit onderzoek en op handvatten hoe je verspilling van talent kunt voorkomen.

Over de spreker
Pieter Rop is Programmamanager Leren & Ontwikkelen in Organisaties bij Rijnconsult. Wat is er mooier als talenten van mensen samenkomen met de organisatiedoelen? Als iedereen optimaal zijn bijdrage kan leveren en daar zichtbaar plezier in heeft? Pieter ontwikkelt graag Leertrajecten samen met de organisatie. Wat zijn de ontwikkeldoelen van de organisatie en welke interventies passen daar het beste bij met als uitgangspunt dat een training altijd de duurste oplossing is. Leren van het werk en van collega’s is vele malen effectiever. Maar hoe faciliteer je dat het beste? Inmiddels heeft Pieter daar ruim 18 jaar ervaring in.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.