Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

Onderzoeksconferentie werken met ict in het onderwijs

Onderzoeksconferentie werken met ict in het onderwijs

Kennisnet houdt een conferentie voor wie geïnteresseerd is in wetenschappelijke inzichten in onderwijs en ict. De conferentie wordt op 28 juni gehouden in Amersfoort.

In de ochtend worden bezoekers bijgepraat door vooraanstaande sprekers over de meest actuele bevindingen in korte pitches. Zij krijgen daarmee de nieuwste inzichten over wat werkt met ict in het onderwijs. Daarna gaat het programma dieper in op twee thema's: 'multimediaal leren' en 'toetsen in het onderwijs'.

Het hele programma staat online.

Aanmelden kan op de site van Kennisnet.

De onderzoeksconferentie is vooral bedoeld voor onderwijsprofessionals zoals bestuurders, managers, leraren en dienstverleners in het po, vo en mbo. Maar iedereen die geïnteresseerd is in wetenschappelijk onderzoek naar opbrengsten van ict in het onderwijs, is welkom.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van aNewSpring 13-06-2017

Op zoek naar de e-kroket voor betere online leerprestaties

E-learning of online leren wint al jaren gestaag aan populariteit. Dit ten koste van de meer traditionele klassikale training. Naast de vele voordelen brengt deze beweging ook nadelen met zich mee. Het belangrijkste nadeel is dat een van de meest populaire snacks aan terrein verliest. De oer-Hollandse kroket vormt al jaren één van de meest cruciale onderdelen van een geslaagde opleiding of training. Is een er digitale variant te vinden van de kroket die hetzelfde positieve effect kan hebben maar dan binnen e-learning programma’s?