Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-03-2017 | Article Rating | (0) reacties

e-Learning: binden van klanten en werknemers

e-Learning: binden van klanten en werknemers

e-Learning wordt voor steeds meer bedrijven een belangrijk middel om werknemers up-to-date te houden en aan zich te binden. Zo ook voor Walters People, specialist in de bemiddeling van medewerkers binnen financiële en business support functies. Walters People lanceerde een online platform waarop professionals kosteloos opleidingen kunnen volgen. Die lopen uiteen van korte trainingen tot complete HBO-modules.

Het platform kreeg als naam Walters People Academy en is opgezet in samenwerking met opleidingsinstituten NTI Zakelijk, Markus Verbeek Praehep en ARTRA. De gecertificeerde opleidingen worden kosteloos aangeboden aan kandidaten die via Walters People werken. Het platform wordt ook gebruikt om de vakkennis te toetsen van kandidaten die geïnterviewd worden.

Walters People ziet het platform als een nieuwe manier om te bouwen aan een langetermijnrelaties met kandidaten en klanten. Veel professionals werken op meerdere opeenvolgende opdrachten via Walters People, soms jarenlang. Het online platform biedt de mogelijkheid om kennis te toetsen en bij te spijkeren, waardoor ze sneller stappen kunnen maken in hun carrière.

Bron: walterspeople.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Achtergronden aanbieders