Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


Future Learning B.V.

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
Future Learning BV
Rechtzaad 15
4703 RC, Roosendaal Nederland
☎ +31(0)165-700511
@ info@futurelearning.nl
💻 https://futurelearning.nl/
Future Learning B.V.
Future Learning B.V. is een jong en vernieuwend advies-bedrijf dat organisaties helpt met het optimaliseren van leerprocessen door de nieuwste ontwikkelingen en communicatietechnologieën te gebruiken. 
Wij maken gebruik van het open source LCMS ILIAS. 
ILIAS betekent: Integrierte Lern-, Informations- und Arbeitskooperations System. Oftewel, een geïntegreerd leer-, informatie- en samenwerkingssysteem. Het open source Leerplatform ILIAS is een van de belangrijkste leidende Learning Management Systemen (LMS). ILIAS ondersteunt het beheer van leeractiviteiten voor organisaties, bedrijven, overheden, onderwijs- en zorginstanties, alsook aanbieders van trainingen.
 
 

ILIAS Premium partner 
Future Learning is een ILIAS Service Provider en sinds 2013 ook ILIAS Premium partner. We zijn onderdeel van de internationale ILIAS gemeenschap en nauw betrokken bij de ontwikkelingen in ILIAS. We werken nauw samen met projectmanagers en ontwikkelaars in andere landen en bezoeken developer dagen en internationale conferenties. Ook is Future Learning B.V. gestart met de Dutch Community voor belangstellenden en verantwoordelijk voor het internationaliseren van ILIAS (verantwoordelijk voor de Nederlandse taal en enkele test programma's) en het organiseren van jaarlijkse bijeenkomsten voor de Nederlandstalige ILIAS gemeenschap.
 

Hosting & Ondersteuning 
Wij helpen u bij het gebruik van ILIAS in de praktijk. Wij bieden een breed scala van diensten aan, van installatie tot onderhoud en waar nodig maatwerk.

Content & Ontwikkeling 
Wij bieden u voor uw digitale content twee mogelijkheden: u gebruikt onze standaard gecertificeerde content of wij ontwikkelen bedrijfsspecifieke content voor u. Future Learning ontwikkelt meestal SCORM compatibel leermodules. Wij promoten het gebruik van Blended Learning projecten.

Advies & Uitvoering
Het is van groot belang dat er draagvlak is binnen uw organisatie om gebruik te gaan maken van E-learning of blended learning oplossingen. Wij leveren implementatieproject- en didactisch advies. Om het implementatieproject tot een goed einde te brengen, is het van groot belang dat de gehele organisatie gemotiveerd is en er voldoende draagvlak is, ook op directieniveau.

Trainingen & Workshops 
Future Learning Academy heeft een modulair ILIAS opleidings-programma ontwikkeld. Wij verzorgen voor u ook bedrijfsspecifieke trainingen en workshops. Wij hebben ons trainingsaanbod uitgebreid met Articulate Storyline en Adobe Captivate trainingen. 

Beschikbare gratis ILIAS leeromgeving 
U kunt vrijblijvend gebruik maken van onze ILIAS oefen en werk omgeving. U kunt hierin uitgewerkte voorbeelden van functies bekijken, onderwerpen aanmaken en oefenen met dit gebruiksvriendelijke LCMS.
Het is ook mogelijk om lid te worden van de ILIAS Dutch E-learning professionals LinkedIn groep. 


Een aantal klanten zijn:
NAVO wereldwijd, MCB Nederland, IOI Loders Croklaan, ATS Applied Tech Systems, Bolton Adhesives, Interfood BV, SCIOPENG, Van den Bosch Transporten, Visveiling Urk, AllNex, Plieger, Luchtmacht van de Emiraten.

U kunt hier een overzicht bekijken en hun ervaringen nalezen.

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

12-11

Kennisborging en vakmanschap

Door: Future Learning

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!