Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


FLOWSPARKS

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
UNI-Learning Nederland
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
☎ 040 – 29 22 177
@ info@uni-learning.nl
💻 http://www.uni-learning.nl
The next step is now  
Geef excellente performance actief aandacht. UNI-Learning maakt het mogelijk nog comfortabeler en vanzelfsprekender organisatiesucces te creëren. Door mensen verder te brengen. Met toepassing van steeds de nieuwste technieken. UNI-Learning is duidelijk over didactiek. Helder over het hoe, wat en waarom. Praktisch en innovatief.

 
Content nodig? Activering, focus, kennis? The next step is now. UNI-Learning werkt creatief, vanuit een leeg werkblad of juist met gerichte mediavormen, didactische formats en programma’s. Gericht op hart, handen en hoofd.

Voordeel ervaren van intuïtieve software? The next step is now. Het werken met inspiratie, instructie en informatie echt sterk faciliteren is gewoon te doen! Koppelingen zijn mogelijk. Alles is meetbaar en alles is te visualiseren. Innovatie is in volle gang en met UNI-Learning ook ‘vol toegankelijk’. Doe mee en zet ook de volgende stap. UNI-Learning brengt organisaties in de juiste flow met gamification, learning dashboards, simulaties, story’s en studies. 

High level experts 
Bij UNI-Learning werken ervaren en opgeleide learning developers, learning architects, projectleiders, concept designers, vormgevers en programmeurs. In totaal bestaat ons team uit 100 mensen verspreid over Nederland, België en Frankrijk.

 

 

Human quality & innovation power
Organisaties versterken. Medewerkers binnen organisaties optimaal laten leren en ontwikkelen, op de momenten dat zij dit het meest nodig hebben. En de nieuwste technieken hiervoor inzetten. De kwaliteit van onze mensen én ons innovatievermogen maken dit mogelijk. En het gebeurt allemaal  vanuit Eindhoven op Strijp-S! Kom vooral eens kijken in onze inspirerende werkomgeving en ontdek ook onze prachtige producten uit de e-Campus Suite en learning formats STORYWISE, THEBIGGERPICTURE,FLASHCARDS, INSIGHTS, MIRRORME, WORKBOOK, REMINDREFLECTREWIND,TASKSTEPS en ONTHESPOT.

 

And more...

Inschrijven op de UNINOW om op de hoogte te blijven, kan hier: nieuwsbrief en/of volg UNI-Learning via FacebookTwitter en LinkedIn.

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recente achtergrondartikelen

Geen artikelen gevonden.

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!