Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


inBrain

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
inBrain
Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht
Nederland
☎ + 31 (0)30 223 16 40
@ info@inbrain.nl
💻 http://www.inbrain.nl
Bij inBrain zijn we elke dag bezig met het maken van (digitale) leerbelevingen met impact! Met een multidisciplinair team van onderwijskundigen, designers, animators, projectmanagers en software engineers maken we onder andere e-learning, virtual reality oplossingen, app’s, games, leerplatformen (LMS), leercampagnes en complete leertrajecten, in co-creatie met onze klanten.

De kennis en ervaring van inBrain op het gebied van didactiek, design, techniek en business maakt inBrain de partner op het gebied van leren en ontwikkelen op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Onze professionals weten welke uitdagingen er zijn en hoe deze efficiënt en effectief opgelost kunnen worden, of het nu gaat om een brede analyse van de leerfunctie, of de invulling van specifieke leervragen om bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

De onderwijskundigen bij inBrain weten als geen ander hoe er voor te zorgen dat de gewenste kennis, vaardigheden en gedrag worden geborgd in de organisatie. Door het toepassen van solide onderwijskundige modellen, aangevuld met moderne gamification-elementen, weten zij de juiste balans te vinden om e-learning zowel aantrekkelijk als effectief te maken. Het uitgangspunt daarbij is dat we uitgaan van duidelijke leerdoelen die direct afgeleid zijn van organisatiedoelstellingen. Op deze manier kan de daadwerkelijke impact van het leren worden vastgesteld.

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Recente achtergrondartikelen

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!