Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 27-01-2022 | Article Rating | (0) reacties

Microlearning voor Pameijer voor leerpad Medicatie Basis

Microlearning voor Pameijer voor leerpad Medicatie Basis

Let's Learn! ontwikkelde voor Pameijer een leerpad waarbinnen microlearnings belangrijk zijn. In de rubriek Cases legt Let's Learn! uit hoe de leerinterventie tot stand is gekomen en wat de resultaten zijn. Pameijer is een organisatie ‘die er is voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. Het helpt mensen bij wonen, werken en opgroeien.’ Het door Let's Learn! – in samenwerking met Pameijer – ontwikkelde leertraject is bedoeld als Basisscholing over Medicatie voor de werknemers.

Daphne van Zuilen, Learning & Development Pameijer: "Voor mij zijn de microlearnings een echte verrijking van het leerpad. Het gaat niet alleen om de kennis van medicatie en de procedures. Het gaat ook over hoe je er daar op de Pameijer manier over in gesprek gaat met de cliënt in verschillende voorkomende situaties. Dat zit vooral in de microlearnings verwerkt. En dat heeft toegevoegde waarde."

Lees het hele artikel in de rubriek Cases.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.