Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-07-2021 | Article Rating | (0) reacties

FLOWSPARKS bekroond met Comenius EduMedia Medaille

FLOWSPARKS bekroond met Comenius EduMedia Medaille

Bij de Europese Comenius EduMedia Competitie 2021 is FLOWSPARKS bekroond met een Comenius EduMedia Medaille. De competitie promoot sinds 1995 uitmuntende softwaregebaseerde educatieve media met de focus op didactiek, inhoud en ontwerp. Zowel binnen als buiten Europa. The Society for Education, Information and Media (GPI) is de coördinerende organisatie achter de European Education Media Award.

FLOWSPARKS is een e-Learning SaaS-oplossing waarmee gemakkelijk boeiende online leerervaringen kunnen worden ontwikkeld. FLOWSPARKS biedt een volwaardig digitaal leerplatform dat organisaties ondersteunt bij het creëren van succesvolle digitale trainingen. De expertise van FLOWSPARKS zit in de unieke ingebouwde didactische templates.

Eerder dit jaar viel FLOWSPARKS in de prijzen als ‘HR Game Changer of the Year’, een erkenning die toegekend wordt aan nieuwe oplossingen met het potentieel om de regels van de markt te veranderen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.