Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-08-2014 | Article Rating | (0) reacties

PulseWeb Touch voor Florence zorg

PulseWeb Touch voor Florence zorg

PAT Learning Solutions implementeert de digitale leeromgeving PulseWeb Touch® bij zorgorganisatie Florence. Met de online e-learning-omgeving wil Florence het leren voor de medewerkers eenvoudiger, efficiënter en prettiger maken en de kwaliteit van de zorg verbeteren. De digitale leeromgeving wordt ingezet als geïntegreerd onderdeel van de Florence Academie, het eigen opleidingscentrum van de zorgorganisatie.


De digitale leeromgeving wordt ingericht met opleidingsmodules op het gebied van bijvoorbeeld BIG-registratie, specifieke zorgonderdelen, BHV en administratieve vaardigheden. Deze kunnen naar behoefte per medewerker worden ingezet. Profportaal Zorg is de partner voor de modules. Dankzij de toepassing van PulseWeb Touch hebben medewerkers ook via hun tablet of laptop altijd en overal toegang tot leerstof, opdrachten, toetsen en werkplekbeoordelingen.


Iedere Florence-medewerker krijgt in PulseWeb Touch een eigen 'ontwikkelprofiel' waarvan de voortgang van het leertraject in het KwaliteitsDashboard wordt vastgelegd. De medewerker heeft hiermee zelf inzicht in theorie- en competentiedoelen en in de stappen die nog genomen moeten worden. Met speciale toetsen wordt bepaald of medewerkers aan de gestelde doelen voldoen. Deze ontwikkelprofielen zijn ook voor begeleiders inzichtelijk, waardoor er altijd een actueel overzicht is in de voortgang en de bereikte doelen. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.