PAT Learning Solutions

PAT Learning Solutions is in de e-learning branche een toonaangevend advies- en implementatiebureau dat leren en werken op een krachtige manier verbindt volgens een uniek concept. In dat concept staat het leerproces centraal en leveren we een mix van internettechnologie en andere leervormen. Onze aanpak resulteert voor onze opdrachtgevers in inspirerende leeromgevingen, die tijd en geld besparen en aantoonbaar hogere leerrendementen opleveren.

PAT Learning Solutions adviseert, ontwikkelt en implementeert. Projectmatig, pragmatisch en doelgericht. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van leren waarbij ICT als hulpmiddel wordt toegepast, haalt u met PAT Learning Solutions de meest ervaren professionals op het gebied van e-learning en kennismanagement in huis.

PAT Learning Solutions is ISO9001 gecertificeerd, erkend door CEDEO, en geaccrediteerd opleidings- en exameninstituut voor PRINCE2 projectmanagement. De laatste CEDEO-audit resulteerde in een klanttevredenheid van 100%. Daarmee behoort PAT tot de top in haar vakgebied als het gaat om kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Meer informatie over onze organisatie, dienstverlening en overtuigende referenties kunt u vinden op de website www.learningsolutions.nlOp basis van 15 jaar praktijkervaring met uiteenlopende e-learning toepassingen ontwikkelde PAT Learning Solutions in eigen huis een Leer Proces Systeem dat kennismanagement, e-learning en flexibel leren op unieke wijze combineert: PulseWeb™Alles zelf in de hand
PulseWeb™ is een procesgeoriënteerd leersysteem waarmee u zélf leertrajecten van begin tot eind kunt initiëren, volgen en meten, ongeacht de leerwerkvormen die u wilt toepassen. PulseWeb™ gaat verder waar traditionele e-learning systemen ophouden.

PulseWeb kan meer
PulseWeb™ is onderscheidend omdat het niet alleen leertrajecten voor kennis ondersteunt, maar ook leertrajecten voor vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling of attitude mogelijk maakt. PulseWeb™ wordt met succes gebruikt in bedrijfskritische leeromgevingen zoals topklinische ziekenhuizen, de maintenance sector, het beroepsonderwijs, opleidingsbedrijven, de retailsector en de industrie. 
 
Leertraject centraal
In PulseWeb™ staat het leerproces centraal. U stuurt het leerproces met verschillende leerwerkvormen gericht op de inhoud en de doelgroep. In PulseWeb™ ontwikkelt u uw eigen digitale materiaal en leerprocessen met bijbehorende meetinstrumenten. Maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor ondersteuning bij het ontwikkelen en implementeren van e-learning en blended leertrajecten. Met PulseWeb™ houdt u altijd grip op de voortgang van de deelnemers, worden op het juiste moment de juiste personen in het leerproces betrokken en heeft u op ieder moment de beschikking over relevante management informatie.

Website: www.pat.nl
Contactpersoon: Jeroen Krouwels, M. 06-51992357 j.krouwels@pat.nl 


Meer informatie:

PAT Learning Solutions
Sportweg 15,
5037 AC
Tilburg
Tel: 013-5945940
info@pat.nl
http://www.pat.nl

 
  Zoek
Inloggen kunt u hier.

Column

0 reacties
Van Gijsbert Boon 02-08-2014

Extra kansen voor e-learning

E-learning wordt te vaak gezien als slechts een middel om werknemers op te leiden. In deze column wil ik het perspectief omdraaien en stilstaan bij vijf alternatieve kansen op rendement van e-learning.


Meer columns