Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 02-02-2010 | Article Rating | (4) reacties

Winnaars Nederlande e-Learning Awards 2010

2 Februari 2010, 11e Nationale E-learning Congres 2010, High Tech Campus, Eindhoven.

Eindhoven, 2 februari jan 2010

De Nederlandse e-Learning Award 2010 is gewonnen door Philyra - Bespeak - Tinqwise  met het produkt  Hairlevel XL.  Hair Level XL is de nieuwe leermethode voor het kappersvak. Het belangrijkste deel van de methode zit in e-learning: Hair Level XL Online. De e-learning is zeer vernieuwend en ondersteunt de volledige driejarige beroepsopleiding. De methode wordt gebruikt door duizenden leerlingen, scholen en leerbedrijven. 

Uit het juryrapport:
Begin er maar eens aan om een volledige 3-jarige MBO opleiding van 4800 SBU te ondersteunen met e-Learning. In een jaar is deze opleiding gebouwd en vlak voor de zomer gereed gekomen, met draagvlak van bonden, topkappers en brancheorganisaties.
Een competentiegerichte opleiding, die qua vorm en opzet uitermate goed aansluit op de doelgroep. Bewust is er nagedacht over gebruik van veelal visuele e-learning, maar ook fysieke ondersteuning in de vorm van actiekaarten en kappersboek. Immers op een stageplek in je leerbedrijf kun je niet achter de computer kruipen om iets na te zoeken, veel praktischer zijn dan de geplastificeerde actiekaarten die je op de spiegel kunt plakken.
De opzet van de elektronische leeromgeving is ook dusdanig dat leerbedrijven gemakkelijk toegang hebben en actief betrokken zijn bij het leerproces. Kortom een zeer complete leeromgeving.

Klik hier om het volledige juryrapport van alle drie de genomineerde projecten te lezen.

Naast de vakjuryprijs is tevens een publieksprijs uitgereikt. Ook het Nederlandse publiek heeft gekozen voor HairLevel XL.

De Awards zijn vandaag uitgereikt tijdens het 11e Nationale e-Learning Congres. De Nederlandse e-Learning Award is een initiatief van e-Learning.nl, de grootste portal in de Benelux op het gebied van e-Learning. De onderscheiding is in het leven geroepen voor innovatieve projecten waarbij technologie een hoofdrol speelt om het leren en/of de performance van mensen en organisaties te verbeteren.

Eerdere berichten
Bekijk de presentatie van de 3 genomineerden
Lees meer over de criteria
Lees meer over de keuze van de genomineerden


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

R.R. Apon
Van R.R. Apon | 03-02-2010
Geweldig en dik verdiend !!
M.E. Apon - Brandsma
Van M.E. Apon - Brandsma | 03-02-2010
Van harte gefeliciteerd met deze fantastische uitslag. Heerlijk om te (mogen) ervaren dat heel veel inspanning uiteindelijk ook loont! Dit moet wel de beste stimulans zijn om ook weer voor de volgende 'award' in aanmerking te willen komen. Dus.... veel succes en zet 'm op! Jullie kunnen het!
Emily Staphorst
Van Emily Staphorst | 15-02-2010
vanuit Chili hartelijk gefeliciteerd met deze topprestatie! hartstikke leuk om te zien en te lezne dat het zo goed gaat!
emmy hogerheijde
Van emmy hogerheijde | 09-04-2010
geweldig, wat een goede PR en heel veel succesvolle nieuwe producties zien we tegemoet!!
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.