Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-07-2004 | Article Rating | (0) reacties

Ontwikkeling bouwrijp gemaakt!

Amstelveen, 15 juli 2004. Woensdag tekende BouwtaaK KennisCentrum (BKC) in Deventer de overeenkomst om het leerportaal van Acadoo in te zetten en zo opleidingen beschikbaar te stellen aan alle aangesloten bedrijven. Gedurende het traject bleek Acadoo voor BKC een strategische partner die hen kan faciliteren de ingezette groei voor de komende jaren te bewerkstelligen.

BKC is 5 jaar geleden opgericht als dienstencentrum voor alle bedrijven behorende tot Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB), een netwerk van 20 bouw- en projectontwikkelingbedrijven in Nederland, België, Duitsland en Hongarije. Een steeds belangrijker wordend onderdeel van de taken van BKC bestaat uit het ondersteunen van ASVB op het gebied van kennis- en opleidingsmanagement.

Met het leerportaal van Acadoo beschikt BKC niet alleen over systeem om hun opleidingscatalogus online aan te bieden aan hun gebruikers, maar kan men tevens het net ingezette traject van competentiemanagement ondersteunen en verder vormgeven. In het eerste jaar zullen zo’n 600 gebruikers aangesloten worden.

“BKC heeft ambitieuze plannen om haar visie via opleidingen verder uit te diepen,” zegt Ben Alders, onderwijskundig adviseur. “In Acadoo hebben wij een betrouwbare en vooruitstrevende partner gevonden om ons te helpen onze opleidingen via elektronische weg te ontsluiten.” aldus Jaap Kolk, projectleider bij BKC.

Voor Acadoo is deze overeenkomst met BKC een eerste stap in de bouwwereld en dus een belangrijke uitbreiding op de bestaande klanten zoals onder andere ABN AMRO, Philips, Microsoft, Efiport en Deutsche Bank.

Over BouwtaaK KennisCentrum
Werken volgens het BouwtaaK-concept vraagt om een cultuur-omslag in de bouw. De belangrijkste uitgangspunten van BouwtaaK: Het belang van de klant staat centraal, het huisvestingsproces wordt 'integraal' beheerst en ICT, kennis en competenties worden optimaal gebruikt om uiteindelijk als ASVB-bouwbedrijf meerwaarde te kunnen leveren. BouwtaaK KennisCentrum heeft op bedrijfsniveau, projectniveau en operationeel niveau verschillende methoden, ICT-tools en kennis ontwikkeld om dit concept vorm te geven. Voor meer informatie zie www.bouwtaak.nl

Over Acadoo
Opleiden moet een strategische rol spelen binnen organisaties. Acadoo weet als geen ander hoe instrumenten als e-learning, corporate universities en competentie management kunnen worden ingezet binnen organisaties zodat zij bijdragen aan de organisatie doelstellingen. Acadoo heeft een leerportaal ontwikkeld dat het gehele opleidingsproces via webtechnologie ontsluit. Daarnaast biedt Acadoo aanvullende diensten zodat organisatie het gehele proces rond opleiden en ontwikkelingen kunnen outsourcen.

Het hoofdkantoor van Acadoo is gevestigd in Amstelveen. Acadoo is een vervolg op het deelproject ICT Netwerk Academie, een van de tien deelprojecten van de Taskforce 'Werken aan ICT' onder leiding van de heer drs A.H.J. Risseeuw die in opdracht van het ministerie van Economische Zaken een plan ontwikkeld heeft om de tekorten in ICT competenties in Nederland te verkleinen. Acadoo is een 100% dochter van Siennax, de toonaangevende Service Provider Europa. Voor meer informatie over Acadoo kunt u terecht op www.acadoo.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.