Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 18-06-2003 | Article Rating | (1) reacties

NETg introduceert call center e-Learning vaardigheidstraject

NETg, wereldwijd producent van leeroplossingen voor organisaties en onderdeel van de Thomson Corporation (NYSE: TOC, TSX: TOC), kondigt de beschikbaarheid van een nieuw e-Learning traject voor call center vaardigheden aan. Samen met Avaya - wereldleider in messaging, bekabeling-, en call center systemen - heeft NETg een nieuw call center vaardigheidstraject ontwikkeld, gericht op het vergroten van het prestatie-, productiviteits- en vertrouwensvermogen van werknemers.

De recente markt- en concurrentiedruk dwingt bedrijven om klantenservice en Customer Relationship Management (CRM) in te zetten als onderscheidende factoren. Aangezien het call center zich heeft ontwikkeld tot het primaire contact tussen klant en onderneming, is de geleverde kwaliteit voor veel bedrijven een grote prioriteit. Na de integratie in juni 2002 van McGraw-Hill Lifetime Learning bedrijfsonderdelen in de Thomson NETg organisatie, is NETg in staat om geïntegreerde opleidingstrajecten te leveren die doelgericht inspelen op vereisten van het individu en organisatie.

Met haar e-Learning trajecten creëert NETg een virtuele omgeving waarin cursisten ervaring kunnen opdoen in situaties met zakelijke contacten. De onderwijsfilosofie van NETg is er op gericht om cursisten in een realistische situatie te plaatsen, dus mensen laten leren door actieve participatie. Een randvoorwaarde voor effectiviteit is dat de inhoud van de leerstof een groot aantal simulaties bevat, die zijn voorzien van personen met karaktereigenschappen en echt geheugen waardoor iedere interactie realistisch lijkt. De e-Learning content bevat ook echte consequenties na verkeerde beslissingen waar de cursist uit moet zien te komen. Hierdoor worden de studenten in een omgeving geplaatst met scenario's die uitdagen en tegelijkertijd motiveren, waardoor ze direct leren van hun fouten. De modulaire content-architectuur, die wordt gebruikt bij de ontwikkeling van NETg's e-Learning content, stelt bedrijven en medewerkers in staat
leertrajecten aan te passen aan hun specifieke behoeften.

Het Call Center curriculum omvat de volgende negen cursussen:
* Customer Relationship Management
* Contact Agency Basic Skills
* Contact Agent Functions
* Consultative Selling I
* Consultative Selling II
* Consultative Selling Practice
* Contact Center Customer Service and Support
* Customer Service and Support Practice
* Multimedia Functions and Etiquette


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Mitchell
Van Mitchell | 10-08-2011
Wheover wrote this, you know how to make a good article.
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.