The Courseware Company

Effectief kennis delen is van essentieel belang voor iedere onderneming, groot én klein. The Courseware Company is erin gespecialiseerd om uw organisatie te helpen de juiste opleiding- en kennisoplossingen te vinden. Bovendien implementeren wij deze oplossingen voor een optimaal resultaat.

Producten en diensten

Wij leveren en implementeren opleidings- en en kennistechnologie (software) op de gebieden:
 • Learning en Talent Management
  Met producten uit deze categorie kunt u opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers vastleggen en besturen. Rapportage hiervan is belangrijk voor onder andere compliance. Met Talent Management gaat u een stap verder door competenties te inventariseren, beoordelingsgesprekken te koppelen met doelstellingen. 
 • Samenwerken en Kennisdelen
  Volgens de befaamde 70-20-10 regel vindt het overdragen van kennis en vaardigheden informeel plaats. Ook hierbij kan het toepassen van ondersteunende software tijd en kosten besparen. En de zelfredzaamheid verhogen. Bovendien wordt kostbare kennis behouden en ontsloten binnen het bedrijf. 
 • E-learning maken
  Van bekende auteurstools zoals Articulate Studio, Articulate Storyline, Lectora, SmartBuilder en learningMaker zijn wij de officiële distributeur. Dit geeft u de zekerheid van (gratis) Nederlandstalige technische ondersteuning, technische kennis en ervaring. 
 • E-learning gebruiken
  48 Nederlandstalige cursussen op het gebied van Leidinggeven, Projectmanagement, Time Management, Persoonlijke Ontwikkeling, Professionele Vaardigheden, Verkopen en Onderhandelen. Leer de essentie in 30 minuten via onze website of uw eigen LMS.

Onze klanten

Hieronder een aantal van onze klanten. Wilt u weten hoe wij deze (en andere klanten hebben geholpen, neem dan contact met ons op of bekijk onze websiteMeer informatie:


The Courseware Company
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht
Tel: 030-2399090
Fax: 030-2399091
info@courseware.nl
http://www.courseware.nl

 
  Zoek
Inloggen kunt u hier.

Column

0 reacties
Van Gijsbert Boon 02-08-2014

Extra kansen voor e-learning

E-learning wordt te vaak gezien als slechts een middel om werknemers op te leiden. In deze column wil ik het perspectief omdraaien en stilstaan bij vijf alternatieve kansen op rendement van e-learning.


Meer columns