Nieuws van aanbieders

Hieronder treft u een overzicht van alle nieuwsberichten van onze marktspelers die zijn verschenen op e-Learning.nl.


Van Avetica | 22-01-2024 | Article Rating | (0) reacties

De sponsors van Nederlandstalige MoodleMoot 2024

Avetica, Moodle Premium Partner

MoodleMoot 2024

Op woensdag 31 januari vindt in Dordrecht de 16e Nederlandstalige MoodleMoot plaats. Vanuit de community zijn wederom veel ideeën en bijdrages gekomen en veel daarvan hebben we opgenomen in het programma. Ook zijn er vier sponsors die presentaties over hun producten zullen houden.

Sponsors van de MoodleMoot

Deze MoodleMoot wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsors. Deze sponsors bieden een tool met een integratie in Moodle. 


Dank aan alle sponsors 👍

Brickfield

Hoe zorg je ervoor dat je leercontent toegankelijk is voor al je deelnemers? De Accessibility toolkit van Brickfield stelt organisaties in staat om de problemen in hun leercontent te vinden en de veelvoorkomende problemen op te lossen. Op deze manier zorg je voor een toekomstbestendige leerervaring voor al je deelnemers.
Meer informatie kan je lezen op brickfield.ie.

Brickfield Education Labs

Televic

Televic Education is een wereldleider in onderzoeksgebaseerde oplossingen voor training, certificering, accreditatie en permanentie evaluatie. Op basis van onze jarenlange knowhow in onderwijstechnologie hebben we assessmentQ gecreëerd: het meest veelzijdige platform voor online examens en trainingen.
Meer informatie kan je lezen op assessmentq.com.

Televic Education is een wereldleider in onderzoeksgebaseerde oplossingen voor training, certificering, accreditatie, permanentie evaluatie en samenwerkingen in een brede waaier aan bedrijven en instellingen. Op basis van onze jarenlange knowhow in onderwijstechnologie hebben we assessmentQ gecreëerd: het meest veelzijdige platform voor online examens en trainingen.

Amanote

Met Amanote kunnen studenten duidelijke en gestructureerde aantekeningen maken die gekoppeld zijn aan hun cursusmateriaal in Moodle.
Meer informatie kan je lezen op amanote.com/nl.

Amanote Educational Technologies

OnlyOffice

Met OnlyOffice kunnen meerdere gebruikers samen in realtime documenten werken vanuit Moodle met behulp van de online editor van OnlyOffice en deze wijzigingen weer opslaan in Moodle.
Meer informatie kan je lezen op onlyoffice.com/nl/office-for-moodle.aspx.

ONLYOFFICE logo


Het bericht De sponsors van Nederlandstalige MoodleMoot 2024 is eerst gepubliceerd op Avetica.

Avetica helpt jou met Moodle, het meest gebruikte leer­management­systeem ter wereld, zodat jouw deelnemers effectief leren in een aantrekkelijke leer­omgeving.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?