Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van RMMBR | 06-12-2016 | Article Rating | (0) reacties

RMMBR verdient NRTO-keurmerk

RMMBR verdient NRTO-keurmerk

RMMBR (remember) heeft op 30 november het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO- keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat RMMBR voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan RMMBR aantonen dat zij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. “Een geweldige en terechte erkenning voor iedereen die dagelijks voor RMMBR werkt aan innovatieve elearning concepten, blended leeroplossingen, campagnes en modules. Ook voor ons als bedrijf natuurlijk een geweldige erkenning om het certificaat te verdienen. Een certificaat dat past bij de hoge eisen die wij stellen aan het werk dat wij voor onze opdrachtgevers leveren. Het feit dat RMMBR als nieuwe speler op de Nederlandse markt het derde e-learning bedrijf is dat het NRTO-keurmerk verdient, toont aan dat we op de goede weg bezig zijn.”, vertelt Joost Bazelmans van RMMBR.

 

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.


Over RMMBR

Onze professionele wereld verandert sneller dan ooit. Om deze ontwikkelingen bij te houden en wendbaar te blijven is continu leren en ontwikkelen een must. In het proces van trainen en ontwikkelen helpt RMMBR organisaties het beste uit digitaal leren te halen.

We ontwerpen, bouwen en leveren slimme en duurzame leeroplossingen die de prestaties van personen en organisaties verbeteren. Leeroplossingen met impact, die daadwerkelijk het verschil maken. Maatwerk of ontwikkeld met bestaande tools. Voor ieder device, ieder scherm in iedere taal. Dat is wat we leveren!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Joost Bazelmans, Telefoon: 0626522212, e-mail joost@rmmbr.com 

 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.