Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van TinQwise | 05-12-2016 | Article Rating | (0) reacties

Onboarding: een goed begin is het halve werk

Onboarding: een goed begin is het halve werk 86% van de nieuwe medewerkers besluit in de eerste zes maanden of ze bij een bedrijf willen blijven. Zorg dus voor een gedegen inwerk- en integratieproces. Weten hoe je onboarding effectief aanpakt? We spraken erover met klanten en relaties. Lees onze tips.
Onboarding staat voor het complete inwerk- en integratieproces van nieuwe medewerkers. Steeds vaker blijkt dat organisaties die onboarding serieus nemen, beter presteren en hun mensen langer weten vast te houden. Tijdens de TinQtafel Onboarding op 10 november discussieerden we met klanten en relaties uit de accountancy, foodsector, auto-industrie, uitgeverijwereld en trainingsbranche. Centraal stond de vraag wat hun organisaties doen aan onboarding en welke trends zij zien.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.