Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van BeOne Development | 18-11-2016 | Article Rating | (0) reacties

BeOne Development opnieuw erkend in Gartner’s Magic Quadrant for Security Awareness-Computer Based Training (CBT)

BeOne Development opnieuw erkend in Gartner’s Magic Quadrant for Security Awareness-Computer Based Training (CBT)

Voor het derde jaar op rij is BeOne Development opgenomen in Gartner's Magic Quadrant for Security Awareness-Computer Based Training (CBT)*. In het onderzoek worden leveranciers van e-learning op het gebied van informatiebeveiliging op basis van hun uitvoeringsmogelijkheden en volledigheid van visie geëvalueerd. De Magic Quadrant is wereldwijd één van de meest invloedrijke marktanalyses. BeOne Development, Europa's toonaangevende ontwikkelaar van security awareness training en de enige Nederlandse organisatie in de Magic Quadrant, is het hoogst gepositioneerd op uitvoeringsmogelijkheden binnen de challengers kwadrant.

"Als je informatiebeveiligingstraining alleen inzet om af te kunnen vinken dat je aan bepaalde regelgeving voldoet, voorkom je geen datalekken binnen je organisatie", aldus Remko Endeman, Marketing Manager bij BeOne Development. "Cybercrime is booming en geslaagde hacks en phishing aanvallen halen geregeld het nieuws. In de meeste gevallen blijkt menselijk handelen de zwakste schakel. Wij helpen security professionals door te dringen tot hun organisatie. Door digitale leeroplossingen aan te bieden die altijd en overal beschikbaar zijn, afgestemd op de specifieke behoeften, rollen en competenties van je mensen, zorgen we dat iedereen binnen je organisatie actief betrokken raakt bij het beschermen van informatie."

"Voor ons bevestigt het Magic Quadrant onderzoek wat we van onze Security Awareness Bibliotheek klanten al langer horen: onze alsmaar groeiende bieb met informatiebeveiligingsonderwerpen, die direct leverbaar is in vele talen en snel op maat gemaakt kan worden, is erg geschikt om een divers publiek van security awareness training te voorzien", vervolgt Endeman. "In plaats van een theoretische formulering, die in veel gangbare informatiebeveiligingsmodules wordt gebruikt, volgen we met behulp van video's met professionele acteurs een verhaallijn waarbij herkenbare situaties uit het dagelijkse werk in beeld worden gebracht. Zo weten we de aandacht van eindgebruikers echt te trekken. De diverse beschikbare formats - variërend van introductieprogramma's, tot in-depth modules en korte microlearnings - gecombineerd met de onbeperkte toegang tot een alsmaar groeiend aantal onderwerpen, blijkt een schot in de roos. We zorgen dat onze klanten hun mensen op een persoonlijk niveau bereiken door het gebruik van context- en cultuurspecifieke content. Want uiteindelijk hebben digitale leeroplossingen alleen effect, als je voorbeelden gebruikt die medewerkers direct herkennen uit hun eigen dagelijkse werk."

Over BeOne Development 

BeOne Development helpt organisaties hun medewerkers van de zwakste schakel naar de eerste lijn van bescherming op het gebied van informatieveiligheid te transformeren. Met ruim 17 jaar ervaring en 6 miljoen eindgebruikers in meer dan 100 landen, heeft BeOne Development's aanpak voor het ontwikkelen en uitrollen van bewustwordingscampagnes zich in de praktijk keer op keer bewezen. De focus ligt op continue educatie. Door regelmatig security awareness training aan te bieden, blijven medewerkers zich continu bewust van de risico's. Omdat je het meeste leert door gewoon je werk te doen, integreert BeOne Development haar security awareness oplossingen in de dagelijkse werkzaamheden. Zo wordt risicobewust gedrag business as usual.

Benieuwd wat BeOne Development voor jouw organisatie kan betekeken?

Kijk eens op www.beonedevelopment.nl en laat het weten als je demo's van de digitale leeroplossingen wilt bekijken.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.