Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van FLOWSPARKS | 07-11-2016 | Article Rating | (0) reacties

Managementboek van start met eerste geaccrediteerde online LEAN training

Managementboek van start met eerste geaccrediteerde online LEAN training

Managementboek denkt voortdurend na over hoe kennis anders en beter overgebracht kan worden. Een boek is nog altijd een fantastisch medium, maar soms zijn andere leervormen of media nog krachtiger. De Managementboek Academy organiseert al ruim 6 jaar masterclasses, seminars en workshops. Nu wordt de eerste stap gezet in de wereld van e-learning met de online training Active Lean.

De training is uniek. Die uniciteit komt tot uiting in de combinatie van de inhoudelijke expertise van John Maes en Vincent Wiegel (auteurs van de bestseller Succesvol Lean) en de didactische kennis van de ontwikkelaars en onderwijskundigen van UNI-Learning in Eindhoven.

Managementboek maakt gebruik van het nieuwe Flexible Learning System FLOWSPARKS, inclusief de door UNI-Learning ontwikkelde Learning Formats.

De training is geaccreditieerd (LCS) en ook conform de principes van Lean ontwikkeld: streven naar een optimale leerervaring met een maximaal resultaat.Lees ook het artikel op Managementboek.nl.

UNI-Learning


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.