Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Infolearn | 06-09-2016 | Article Rating | (0) reacties

Snel wegwijs met het Novio Concept

Snel wegwijs met het Novio Concept

Het komt regelmatig voor dat er afscheid wordt genomen van collega’s en dat er nieuwe medewerkers verwelkomd worden. Om de nieuwe medewerkers een vliegende start te geven is het Novio Concept, het LMS van Infolearn, ideaal om hen snel wegwijs te maken binnen de organisatie. Door een (verplicht) inwerkprogramma toe te wijzen, is de medewerker bij voltooiing van de inwerkmodule direct klaar om de functie te starten. Daarnaast is het voor de leidinggevende met de realtime managementrapportages direct inzichtelijk of de nieuwe medewerker zijn of haar inwerkprogramma naar behoren heeft afgerond.

Inwerkprogramma

Het inwerkprogramma wordt door de organisatie zelf ontworpen en kan met diverse werkvormen worden ingericht. De online module kan ingericht worden als algemene introductie binnen de organisatie, denk hierbij aan het gebruik van de verschillende interne systemen en procedures. Tevens kan de inhoud specifiek afgestemd worden op de desbetreffende functie en afdeling. Ontwikkelingen in de organisatie, functie en/of afdeling volgen elkaar snel op. Doordat het inwerkprogramma zelf aan te passen is, zal het inwerkprogramma altijd up-to-date zijn en bijdragen aan de professionaliteit van de organisatie. Door een efficiënt inwerkprogramma aan te bieden, zal de nieuwe medewerker snel op vlieghoogte zijn en voor de gewenste resultaten zorgen.

Vergroten betrokkenheid

Door bij de start van de functie op deze manier al te investeren in de medewerker, is de nieuwe medewerker direct betrokken bij de inhoud van de functie, de organisatie en is er reeds kennisgemaakt met de integrale leeromgeving. Er vindt direct kennisdeling plaats tussen de organisatie en de nieuwe medewerker. Hiermee wordt de basis gelegd van een langdurige arbeidsrelatie.

Voor meer informatie omtrent het inwerken van nieuwe medewerkers met een LMS en/of de integratie met de leeromgeving, neem contact met ons op zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken.Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.