Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van TinQwise | 02-09-2016 | Article Rating | (0) reacties

ABN AMRO film van TinQwise genomineerd voor Gouden Reiger

ABN AMRO film van TinQwise genomineerd voor Gouden Reiger

TinQwise is genomineerd voor een Gouden Reiger. Dit is een prijs voor audiovisuele doelgroepcommunicatie. De compelling story voor ABN AMRO Clearing wordt vertoond tijdens de Avond van de Opdrachtfilm en valt dan mogelijk in de prijzen. 

Dit jaar zijn er drie Gouden Reigers te veroveren. De inzendingen die in aanmerkingen komen zijn films of animatiefilms van minimaal een minuut (geen commercials) die gemaakt zijn in opdracht van een bedrijf of instelling om een bepaalde doelstelling bij een bepaalde doelgroep te behalen.

Tijdens de Avond van de Opdrachtfilm op 27 september aanstaande worden 21 films vertoond, waaronder die van TinQwise voor ABN AMRO.

Lees meer over de film voor ABN AMRO Clearing.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.