Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 20-06-2024 | Article Rating | (0) reacties

FLOWSPARKS: toenemende internationale groei

FLOWSPARKS: toenemende internationale groei

Dagblad De Tijd interviewt Cédric Herregodts, CEO van FLOWSPARKS over de verdere internationale groei, de uitbouw van 'software as a service' als verdienmodel en over de toepassing van artificiële intelligentie (AI).

Hoe kan je een internationale speler worden op het vlak van e-learning als je moet opboksen tegen grote technologiebedrijven? Flowsparks doet dat door vanuit een didactische benadering te vertrekken. Nieuwe ontwikkelingen, zoals de opkomst van generatieve AI helpen daarbij. “Er zijn veel tools op de markt die eenvoudig zijn, maar vaak niet focussen op het didactische aspect”, stelt Cédric Herregodts, CEO van FLOWSPARKS. In 2017 lanceerde de onderneming, die toen nog U&I Learning heette, het product Flowsparks. Daarmee kan de klant zelf online opleidingen maken. Dat gaat via 'software as a service' (SaaS). Klanten betalen licenties om online toegang te krijgen tot de software. Het was een radicale koersverandering voor een bedrijf dat tot dan toe dienstverlener was voor cursussen op maat. Vorig jaar steeg de opbrengst uit SaaS-licenties van 58,4% tot 65,6% van de totale omzet.

Lees het uitvoerige artikel op de site van De Tijd.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.