Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 18-06-2024 | Article Rating | (0) reacties

De werkelijkheid weerspiegeld in een Avatar

De werkelijkheid weerspiegeld in een Avatar

Het belang van het kiezen van de juiste Avatar...

Avatars zijn inmiddels al flink ingeburgerd. Veel online omgevingen bieden je de mogelijkheid om bij je account een eigen, gepersonaliseerde Avatar van jezelf in te stellen. En met behulp van AI kom je tegenwoordig al tot een zeer realistische versie van jezelf. Of van je alter ego, de persoon die je graag zou willen zijn. Maar het gebruik van Avatars gaat verder dan de representatie van een individu. Want je hebt het vast gemerkt: ook in de leerwereld wordt dankbaar gebruik gemaakt van Avatars. Zo zul je ze in onze microlearnings ook steeds vaker tegenkomen. En dat dat doen wij niet voor niks...

Wil je weten hoe en waarom? Lees het hele artikel hier: 'De werkelijkheid weerspiegeld in een Avatar'.

 

Leer meer! Dit artikel is te vinden in de kennisbank van Let's Learn! Neem ook eens een kijkje! Regelmatig worden hier nieuwe achtergrondartikelen, interessante interviews en mooie infographics geplaatst rondom Microlearning, e-learning en het thema Leren in het algemeen. Een absolute aanrader!


Let's Learn is specialist op het gebied van gespreid leren en het maken en inzetten van microlearnings. Microlearnings zijn korte complete leeractiviteiten die direct te vinden zijn als je ze nodig hebt. Kleine brokjes kennis die vaak in de vorm van video en verspreid over de tijd worden aangeboden, maar er zijn ook vele andere vormen mogelijk. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, passen heel goed binnen e-learnings en maken dat je snel dingen vindt op het moment dat je de kennis nodig hebt. Microlearning wordt ingezet als performance support of bij 70:20:10.
Leer op onze site hoe het werkt want: microlearning is leuk en start hier


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.