Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-02-2024 | Article Rating | (0) reacties

Next Learning in het teken van AI

Next Learning in het teken van AI

Op 10 april kunnen L&D-ers weer hun hart ophalen tijdens Next Learning in Den Bosch. Er zal die dag ruime aandacht zijn voor wat Artificial Intelligence (AI) voor leren en ontwikkelen kan betekenen.

De ‘DOTS’ van Next Learning brengen verder verdieping aan, niet alleen aan AI. Denk daarbij aan: waar liggen - geven de ontwikkelingen - voor L&D de kansen? Om talent te ontwikkelen zijn (inclusieve) leeroplossingen, een sterke leercultuur en ondersteunende innovatieve leertechnologie nodig. Om zicht te krijgen op hoe het werken beter, leuker en sneller kan worden gemaakt, is het belangrijk om zicht te hebben op de ROI van leerinterventies, teneinde impact te meten en aan te tonen.

Nieuwsgierig geworden? Deelnemers kunnen online hun programma samenstellen en kiezen wat voor hun organisatie relevant is.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.