Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-02-2024 | Article Rating | (0) reacties

RADIO Leerplatform breed beschikbaar

RADIO Leerplatform breed beschikbaar

Het aanbod van e-learnings op RADIO - RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid - is vanaf nu breed beschikbaar. Het platform biedt gratis leermateriaal over digitalisering, in de vorm van e-learnings, webinars, podcasts en microlearnings. Het aanbod is vooralsnog onderverdeeld in 7 onderwerpen.

Afgelopen jaar vond een succesvolle pilot plaats van het leerplatform. Ruim 100 overheidsorganisaties werkten daar aan mee. Daarbij is onderzocht of het leeraanbod dat oorspronkelijk bedoeld was voor de Rijksoverheid, ook interessant kan zijn voor andere overheden. Dat bleek het geval en daarom is besloten het platform breed toegankelijk te maken. Bekijk het aanbod op het RADIO Leerplatform.

Bron: Dutch IT Channel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.