Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van e-Learning.nl | 12-01-2024 | Article Rating | (0) reacties

Next Learning 2024

Next Learning 2024

Op 10 april is in Den Bosch de volgende editie van Next Learning. Verbinding is daarbij het centrale thema. Leren is verbinding. We versterken niet alleen de verbindingen tussen neuronen, maar ook die tussen leren en werk, leerdoelen en organisatiedoelen, en we zoeken voor een beter inzicht naar verbanden in data. Next Learning 2024 gaat dieper in op systemisch kijken en ontdekken hoe leren deel uitmaakt van een ecosysteem: een L&D-systeem voor vernieuwing en duurzame groei.

Meer informatie op de site van Next Learning. Online kun je het actuele programma downloaden en je inschrijven. Bezoekers van e-Learning.nl krijgen 20% korting op de toegangsprijs. Gebruik daarvoor de volgende kortingscode: 777SDElearning


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.