Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Courseware | 17-01-2024 | Article Rating | (0) reacties

Articulate Gebruikersdag België op 21 maart 2024

Articulate Gebruikersdag België op 21 maart 2024

Op de jaarlijks Articulate Gebruikersdagen worden workshops gegeven, presentaties gehouden en komen de deelnemers in contact met andere Articulate-gebruikers. Dit jaar is er op donderdag 21 maart 2024 een speciale editie in België.

Programma

Het programma biedt onderwerpen variërend van gamification en storytelling tot 360° afbeeldingen, inclusief boeiende bedrijfscasussen van Fluvius, Boma en Teleperformance. Er is een scale aan presentaties en workshops die zijn ingedeeld in de categorieën algemeen, basis en gevorderd. De deelnemers kiezen op de dag zelf welke presentaties en/of workshops zij willen bijwonen. Daarvoor hoeven zij zich van tevoren niet in te schrijven.

Het evenement wordt gehouden op donderdag 21 maart 2024 in het Van der Valk Dennenhof in Brasschaat. Het programma begint om 09.30 uur en eindigt om 17.00 uur met een borrel.

Tickets kunnen online worden besteld. Tot en met 31 januari geldt een Early Bird-korting, en kost deelname 149,00 euro.

Meer informatie is er eveneens online.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.