Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-12-2023 | Article Rating | (0) reacties

UP Learning neemt Neo-elearning-activiteiten over

UP Learning neemt Neo-elearning-activiteiten over

UP Learning neemt de Neo-elearning-activiteit over van IT-dienstverlener Xylos wil zich meer te richten op domeinen als infrastructuur, cloud, data en oplossingen rond productiviteit. De deal behelst met name de Neo-e-learning-activiteit. Xylos blijft actief als learningpartner en zal zich verder specialiseren in het bieden van innovatieve en praktijkgerichte oplossingen die specifiek gericht zijn op het verhogen van digitale vaardigheden bij eindgebruikers.

Het Nederlandse UP Learning nam in april al een deel van opleidingsaciviteiten van Xylos in België over. Met deze nieuwe aankoop van maatwerk-leeroplossingen zoals e-learning, (interactieve) video- en augmented-reality versterkt het bedrijf uit Ede zijn positie als aanbieder van digitale leeroplossingen in de Benelux.

Bron: Computable


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.