Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 09-11-2023 | Article Rating | (0) reacties

Handig! Maak van je oude training een training 2.0

Handig! Maak van je oude training een training 2.0

Deel twee: 5 strategieën om trainingsinhoud opnieuw te gebruiken

In het vorige artikel gingen we in op de redenen waarom je bestaand trainingsmateriaal onder de loep neemt. We willen allemaal trainingsmateriaal dat kwalitatief hoog is en inspeelt op de huidige trends in de branche. Dit betekent dat je het bestaande trainingsmateriaal regelmatig moet herschikken en updaten.


De 5 strategieën waarmee je dit handig en slim doet zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en effectiviteit van het L&D-proces vind je in ons artikel: 'Handig! Maak van je oude training een trainig 2.0'

Leer meer! Dit artikel is opgenomen in de kennisbank van Let's Learn! Regelmatig worden hier nieuwe achtergrondartikelen, interessante interviews en mooie infographics geplaatst rondom Microlearning en het thema Leren in het algemeen. Een absolute aanrader!

 


Let's Learn is specialist op het gebied van gespreid leren en het maken en inzetten van microlearnings. Microlearnings zijn korte complete leeractiviteiten die direct te vinden zijn als je ze nodig hebt. Kleine brokjes kennis die vaak in de vorm van video en verspreid over de tijd worden aangeboden, maar er zijn ook vele andere vormen mogelijk. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, passen heel goed binnen e-learnings en maken dat je snel dingen vindt op het moment dat je de kennis nodig hebt. Microlearning wordt ingezet als performance support of bij 70:20:10.
Leer op onze site hoe het werkt want: microlearning is leuk en start hier


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.