Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-09-2023 | Article Rating | (0) reacties

Congres: ChatGPT voor L&D-professionals

Congres: ChatGPT voor L&D-professionals

Tools als ChatGPT bieden enorme mogelijkheden voor L&D-professionals. De tools kunnen complexe input vertalen naar begrijpelijke taal, snel instructievideo's maken en zelfs persoonlijke assistentie bieden bij het ontwerpen van leerdoelen. Terwijl we nog volop aan het experimenteren zijn, is het nu al duidelijk dat deze tools waardevolle tijdsbesparing en verbeterde kwaliteit kunnen opleveren.

Hoe gebruik je AI om het leren te versterken? Om daar meer zicht op te krijgen, organiseert SBO op 31 oktober een bijeenkomst in de Jaarbeurs van Utrecht. De deelnemers aan deze “AI-deas for learning“ gaan aan de slag onder leiding van Tjip de Jong. Het volledige programma en de betrokken docenten vind je online.

Ter voorbereiding op 31 oktober is er een online workshop waarin deelnemers de basis leren van ChatGPT. Zaken die aan de orde komen zijn: Hoe werkt ChatGPT? Wat zijn prompts en hoe kun je ermee werken? Wat zijn de risico’s van het werken met ChatGPT? Daarnaast krijg je tal van praktijkvoorbeelden over hoe je als L&D-professional ChatGPT kunt inzetten bij het ontwikkelen van jouw trainingen. Dankzij deze workshop hebben de deelnemers voor het event al een goede basis gelegd voor de sessies tijdens het congres. De online workshop kan gevolgd worden op maandag 9 of vrijdag 27 oktober en duurt van 09.30 – 10.45 uur.

Meer informatie en inschrijven kan op de speciale website voor dit congres.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.