Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 31-08-2023 | Article Rating | (0) reacties

Tekstgenerator voor verbeteren gebruikersbetrokkenheid sociale media

Tekstgenerator voor verbeteren gebruikersbetrokkenheid sociale media

OpenAI – het bedrijf achter o.a. ChatGPT - heeft een tekstgenerator ontwikkeld die specifiek is ontworpen om gebruikersbetrokkenheid op sociale media te verbeteren. Deze nieuwe technologie heeft de potentie om de manier ingrijpend te veranderen waarop merken en individuen communiceren op platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram.

De tekstgenerator van OpenAI maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en deep learning-technieken om automatisch inhoud te genereren die is afgestemd op de behoeften en interesses van gebruikers. Het kan worden geprogrammeerd om verschillende soorten berichten te maken, zoals promoties, aankondigingen, wedstrijden en zelfs interactieve inhoud zoals quizzen en polls.

Lees het uitgebreide verslag op de site van Petro.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.