Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-08-2023 | Article Rating | (0) reacties

Multiscope: Nederlander besteedde €3,8 miljard aan e-learning

Multiscope: Nederlander besteedde €3,8 miljard aan e-learning

Nederlanders besteedden in het afgelopen jaar voor €3,8 miljard aan e-learning. Per persoon werd er gemiddeld €1.036 aan opleidingen besteed. 35 tot 49-jarigen besteden per persoon gemiddeld het meest (€1.567) in vergelijking met 18 tot 34-jarigen (€900) en 50- plussers (€648).

Online opleidingen worden steeds vaker door de werkgever betaald. (54%). In de voorgaande meting bedroeg dit percentage nog 42%. Bijna twee op de vijf opleidingen wordt door de consument zelf betaald (39%). In mindere mate worden opleidingen door de overheid gefinancierd (2%). 15% van de online opleidingen wordt in een abonnementsvorm afgenomen.

Bron: E-Learning Monitor


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.