Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 23-08-2023 | Article Rating | (0) reacties

Keynote sprekers Online Educa bekend

Keynote sprekers Online Educa bekend

De 29ste editie van de Online Educa vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 24 november 2023, uiteraard in Berlijn. De keynote sprekers zijn inmiddels bekend.

Een bekende naam bij de keynote sprekers is Eric Sheninger. Hij houdt zich al vele jaren bezig met onderwijsinnovatie en leiderschap. Hij is meerdere keren in mijn blogposts voorgekomen. Een andere interessante spreker lijkt Brent Anders te zijn die onder meer een boek heeft geschreven over ‘AI geletterdheid‘. Margaret Korosec, decaan Online and Digital Education van de universiteit van Leeds zal spreken over Creating an Ecosystem of Design. Ik heb haar een paar jaar geleden mogen ontmoeten in Berlijn. Andere keynote sprekers vind je hier.

De komende tijd wordt bekend welke workshops verzorgd zullen worden. Indieners van voorstellen krijgen rond 30 augustus bericht.

Meer informatie: https://oeb.global/conference.
Wanneer: 22-24 november 2023
Waar: Hotel InterContinental Berlin, Budapester Str. 2, 10787 Berlijn, Duitsland
Web: https://oeb.global
Registreren: https://oeb.global/participation


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.