Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-07-2023 | Article Rating | (0) reacties

Talenplatform Preply: 70 miljoen aan investeringen

Talenplatform Preply: 70 miljoen aan investeringen

Preply heeft een nieuwe investering van 70 miljoen dollar opgehaald. Hiermee wil het talenplatform de volgende stap zetten op het gebied van Artificial Intelligence (AI). Het van origine Oekraïense bedrijf heeft inmiddels meer dan 500 medewerkers van 60 nationaliteiten verspreid over 30 landen. Hiermee is Preply wereldwijd uitgegroeid tot grote speler op het gebied van e-learning.

Preply heeft een onderwijsassistent op basis van AI gelanceerd waarmee docenten allerlei oefeningen kunnen maken die bijdragen aan het leren van een taal. Tutoren gebruiken deze AI-tool tijdens en tussen de lessen door om te ondersteunen bij huiswerk en het inrichten van lessen, zodat ze zich kunnen focussen op de taken die meer menselijke input vereisen. Daarnaast analyseert Preply actief gegevens over de prestaties en leerpatronen van studenten om gebieden te identificeren waar studenten moeilijkheden ondervinden. Het doel is om hiermee de kwaliteit van het onderwijs te verhogen en meer te kunnen inzetten op de individuele behoeften van studenten.

Bron: baaz


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.