Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Advertorial | 20-06-2023 | Article Rating | (0) reacties

Leertraject (e-)Learning Design voor learning professionals

Leertraject (e-)Learning Design voor learning professionals

De énige opleiding die zélf een krachtige leerbeleving is! Met een doordachte blend van werkvormen en technologie maak jij krachtige manieren van leren mogelijk. Met dit leertraject leer je hoe jij als (e-)learning vakgenoot het verschil kunt maken. Je krijgt van (e-)learning experts bruikbare modellen, veel praktijkvoorbeelden en persoonlijke feedback aangereikt. Je gaat actief aan de slag met praktische ontwerpopdrachten, past het geleerde direct toe en leert van én met elkaar.

Start 7 september | Utrecht | 5499,- (excl. btw)

Met dé experts uit het vak: Marcel de Leeuwe, Jeroen Krouwels, Alex van der Linden en Hans de Zwart.

"Super verfrissende en motiverende kijk op e-learning - deze cursus heeft mij de handvatten en inspiratie gegeven om onze opleidingen slimmer, sneller en beter te maken... én leuker!"

Meer informatie, een brochure en een gratis e-boek vind je op de speciale website. Daar is ook de gelegenheid om je in te schrijven voor dit leertraject.

 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.