Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 05-06-2023 | Article Rating | (0) reacties

E-learning implementeren binnen je organisatie? Voer campagne!

E-learning implementeren binnen je organisatie? Voer campagne!

Als je veel tijd en energie steekt in een e-learning voor je medewerkers, dan wil je natuurlijk dat deze learning ook goed wordt opgepikt op de werkvloer. Hoe je zorgt dat ze de learning niet links laten liggen? Door gericht campagne te voeren!

Hoe dat zit en wat dat betekent voor de opbouw van je e-learning lees je in het artikel 'Als leren er toe doet, maak er dan een actie van!'

 

Leer meer! Dit artikel is opgenomen in de kennisbank van Let's Learn! Regelmatig worden hier nieuwe achtergrondartikelen, interessante interviews en mooie infographics geplaatst rondom Microlearning en het thema Leren in het algemeen. Een absolute aanrader!

> Wil je de nieuwsbrief van Let's Learn! ontvangen? Om de twee maanden onderzoeken we een nieuw onderwerp. Zo onderzoeken we in de nieuwsbrief van juni 2023 de ins & outs rondom Nudging. Wil je deze ook ontvangen? Schrijf je dan in via onze website.


Let's Learn is specialist op het gebied van gespreid leren en het maken en inzetten van microlearnings. Microlearnings zijn korte complete leeractiviteiten die direct te vinden zijn als je ze nodig hebt. Kleine brokjes kennis die vaak in de vorm van video en verspreid over de tijd worden aangeboden, maar er zijn ook vele andere vormen mogelijk. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en maken dat je snel dingen vindt op het moment dat je de kennis nodig hebt. Microlearning wordt ingezet als  performance support of bij 70:20:10.
Leer op onze site hoe het werkt want: microlearning is leuk en start hier


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.