Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van UP learning | 16-04-2023 | Article Rating | (0) reacties

UP learning breidt positie uit in België

UP learning breidt positie uit in België

UP learning, een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en implementeren van online leeroplossingen, neemt 17 klanten van de Belgische IT integrator Xylos over. Het betreft alle gebruikers van het online leerplatform Totara, waaronder de Vlaamse Sportfederatie, Randstad en Shimano. De financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Groeispurt

Al enkele jaren bedient UP learning vanuit Nederland (Ede) een aantal in België gevestigde klanten met leerplatformen en maatwerk e-Learning. Deze overname zorgt voor een versnelde groei. Martin van den Broek, Managing Director daarover, “Toen Xylos ons benaderde, moesten we snel schakelen. Het is natuurlijk een unieke kans om je portfolio met Totara klanten in één keer uit te breiden van 38 naar 55. Maar je organisatie moet het ook aankunnen. Ook in Nederland groeien we hard en het laatste wat we willen is dat klanten of collega’s hinder hebben van deze extra groeispurt. Gelukkig hebben we de vacatures snel in kunnen vullen."

Vestiging in Antwerpen

Om de Benelux-markt beter te kunnen bedienen, opende UP learning een extra vestiging in Antwerpen. Martin van den Broek licht toe, “Het is onze core business dat medewerkers van onze klanten zich kunnen blijven ontwikkelen en hun kennis delen. Daar zijn geen grenzen aan, maar wij vinden het belangrijk dicht bij onze klanten te zijn. Vandaar dat we in Antwerpen een tweede kantoor openden. Een extra plek waar de Belgische en Nederlandse collega’s kunnen samenwerken aan zowel de leerplatformen als maatwerk e-Learning.”  

Focus voor Xylos

Patrick Leysen, CEO Xylos “We zijn tevreden over deze transactie met UP learning dat bekend staat om hun Totara expertise. Hierdoor kunnen wij ons verder focussen op de groei van onze learning activiteiten, en bouwen op onze jarenlange ervaringen in opleidingen, Xylos Learning blijft zich richten op het ontwikkelen van digitale leeroplossingen met vernieuwende leermethodes zoals storytelling, interactiviteit en gamification bij grote en kleine bedrijven in België zoals Fluxys, Engie en Delhaize. Voor onze klanten zijn we een partner in lifelong learning en we geloven sterk dat de basiselementen content, coaching en doelstellingen best breder dan één software pakket ingezet worden.”. Als onderdeel van het IT-bedrijf Xylos met 250 medewerkers heeft het een stevige basis in de Belgische markt.

www.uplearning.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

27-09

Technieken en tools voor microlearning

Door: Wilfred Rubens (redactie)

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.